Mijn naam is Mandy Wolters, eigenaresse van de massagepraktijk 'Relax by Mandy'  in het centrum van Enschede.

 

Toen ik 16 was ontving ik mijn eerste massage  en ik merkte gelijk hoe ontspannen ik mij hierna voelde. In de jaren die volgde heb ik menig ervaring opgedaan in Nederland en het buitenland en heb ik verschillende soorten massages ondergaan. 

In 2014 was ik in Bali en daar mocht ik naast de vele massages ook mijn eerste chakra behandeling ervaren.

Na de chakra behandeling wilde ik van tafel gaan en de behandelaar zei dat ik maar even rustig moest blijven zitten. 'Oh, I'm fine' zei ik nog, geen idee wat de behandeling had losgemaakt en zodra ik de tafel af spring zak ik zo door de benen en heb echt minutenlang gehuild..wat een ontlading was dat!

Ik heb nog steeds geen idee wat ik daar precies los heb gelaten maar ik voelde me heel erg bevrijd en opgelucht.

In de jaren erna woonde ik in Australie en ben ik me gaan verdiepen in de chakra's en ook gaf ik mezelf regelmatig een behandeling met edelstenen en een begeleide meditatie van Jason Stephenson. 

In 2017 wist ik het opeens 'ik wil ook chakra behandelingen gaan geven'! 
Ik had nog geen idee hoe, wat of waar maar het idee was ontstaan en ik werd er heel enthousiast van.

Eenmaal terug in Nederland ben ik de massage opleiding gaan volgen bij Son Academy in Enschede (dit leek mij een mooie basis voor een eigen praktijk) en daar vond ik mijn passie voor masseren.

 In 2019 heb ik mijn diploma "Allround masseur" behaald en in 2021 heb ik ook de stoelmassage cursus gedaan bij MOOD massage opleidingen. 

Toen ik mijn eigen praktijk begon ben ik ook Chakra behandelingen gaan geven. Ik deed dit op gevoel en had diverse tools aangeschaft die ik hierbij gebruikte. Ondanks de fijne reacties en feedback van klanten trad ik hier nog niet heel veel mee naar buiten. "Angst voor het onbekende? Is dit wel tastbaar genoeg?"


 Ondertussen heb ik bij Mood massage opleidingen ook de Chakramassage cursus afgerond en deze heeft mij nieuwe inspiratie en creativiteit ingeblazen.

 Soms heb je net even dat extra steuntje in de rug nodig om te doen waar je echt blij van word. Ik voel dat ik hierin mijn hart mag blijven volgen. 
O.a de chakraleer heeft mij de laatste jaren erg geholpen om dichter bij mezelf te komen. 
Juist omdat ik zelf ook veel last heb gehad van stress, somberheid, lichamelijk ongemak, piekeren, onzekerheden en een burn-out snap ik hoe belangrijk het is om uit je hoofd in contact met je lijf te komen.  Het lichaam geeft vaak al zoveel signalen voordat het "ziek" word. 
En mede door massage ontdek ik ook bij mezelf nog steeds  gevoelige plekken die ik in mijn drukke dagelijkse leven niet opmerk. 


Op het gebied van massages en alternatieve methodes om te helen blijf ik mijzelf inspireren en ontwikkelen. 

Er is zoveel te ontdekken op het holistisch vlak, je raakt nooit helemaal uitgeleerd. 


Mijn doel is om mijn klanten een stukje ontspanning mee te geven. Met liefdevolle aandacht lichaam en geest de rust te geven die het verdient.


Voel je welkom om een verwenmoment voor jezelf te boeken bij mij :)

Bij vragen kun je mij een berichtje sturen via whatsapp.


Hartelijke groet, 

Mandy Wolters