Ontspannende lichaamsmassage


Deze massage is een door mijzelf samengestelde mix van de ontspanningsmassage, Zweedse massage, Indiase hoofdmassage en voetreflexmassage. 
Ik masseer op gevoel en onder begeleiding van muziek en pas de grepen aan naar de behoefte van de klant.
Deze massage word het meeste gekozen door mijn klanten omdat deze heel compleet aanvoelt. 
De massage heeft een heerlijke flow en het lichaam wordt aandachtig gemasseerd. Hierdoor is het ontspannen effect van top tot teen te voelen.
De doorbloeding wordt verbeterd, afvalstoffen worden afgevoerd en ook worden eventuele knopen behandeld.


Voetreflexmassage

Deze heerlijke voetreflexmassage is uitermate geschikt voor mensen die veel in hun hoofd zitten of een stressvol leven leiden.
De voetmassage is gebaseerd op de kennis vanuit de reflexologie waar ervan uit wordt gegaan dat alle lichaamsdelen en organen overeenkomen met de zones in de voet. 
Via de voeten kan het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd worden.
Het aanraken van de voeten zorgt voor ontspanning van het hele lichaam.Chakra massage behandeling

 
Chakra’s zijn de energie centra van ons lichaam. Ze lijken op draaiende wielen, of draaikolken van energie.
Elk chakra heeft zijn eigen energie en zijn eigen functie binnen ons energiesysteem.

Energie stagneert doordat we emoties als angst, verdriet of woede niet kunnen laten doorstromen. Het verzet of ontkennen zorgt voor een blokkade. 
Tijdens een chakra massage kun je worden uitgenodigd om opnieuw contact te maken met een oude emotie die een verstoring heeft veroorzaakt. Als je dit kunt laten gebeuren en je die gevoelens bij jezelf kunt accepteren, dan stel jij je open voor nieuwe energie. Het helpt als je een gevoel of emotie kunt zien als een deel van jou, zonder er een oordeel over te hebben. 

Bij deze massage gebruik ik aanraking en drukpunten, tools zoals edelstenen, stemvorken, 
een pendel, klankschalen, koshibells en  orakelkaarten om de chakra’s, hun thema’s, de energiebalans en eventuele energieverstoringen bewust te voelen. 
De behandeling word door de meeste klanten als zeer ontspannen ervaren. 


Iedere behandeling is uniek en persoonlijk.Indiase hoofdmassage

In India word deze massage al duizenden jaren toegepast. 
De hoofdhuid zit vol met zenuwuiteinden waardoor deze ontzettend ontvankelijk is voor aanraking. 

Bij stress en spanningen zijn hoofd, nek en schouders gevoelige plekken waar spieren snel vast komen te zitten. Dit kan zich uiten in de vorm van een zere of stijve nek, pijnlijke schouders, vermoeide ogen of soms zelfs haaruitval.

Ik gebruik stevige en zachte massage technieken die ervoor zorgen dat blokkades kunnen worden opgeheven. De massage werkt ook verhelderend voor de geest en natuurlijk geeft het een heerlijke ontspanning. Naast hoofd, nek en schouders masseer ik ook armen en handen, dat maakt deze massage helemaal af.